More  Talna Oraşu Nou primeşte vizita celor de la FC Zalău

  - Advertisement -

  orasu-nou

  Dacă în prima etapă a Cupei României, câştigătoarea fazei judeţene, Talna Oraşu Nou, a avut drum liber, după ce Europa Alba Iulia nu s-a prezentat la joc, echipa antrenată de Nastai întâlneşte astăzi, în etapa următoare, o altă formaţie din Liga a III-a, FC Zalău.
  Este prima participare în această competiţie pentru echipa din Oraşu Nou, care în ultimii ani a investit mult în acest sport, a refăcut terenul de joc, care arată impecabil şi a adus un antrenor cu nume, Dacian Nastai.
  În ceea ce priveşte lotul de jucători, antrenorul va încerca să suplinească absenţele a doi fotbalişti care au avut un sezon bun, Cristian Cozma, transferat la Olimpia Satu Mare, şi Bogdan Batfalschi, acesta din urmă manifestându-şi dorinţa de a pleca la o altă echipă.
  Partida de astăzi este programată la ora 17.30, pe terenul comunal din Oraşu Nou şi va fi arbitrată de o brigadă din Baia Mare. Toată suflarea din comună aşteaptă acest meci, pentru că nu în fiecare zi te întâlneşti cu o echipă din eşaloane superioare, mai ales pe teren propriu. Tribunele vor fi cu siguranţă prea mici pentru sutele de suporteri care vor veni să îşi încurajeze favoriţii. „Pe mine mă interesează în primul rând să facem un joc bun, să simţim plăcerea de a juca împotriva unei echipe din Liga a III-a, să dăm tot din noi, pentru că nu foarte des te întâlneşti cu un asemenea adversar“, a spus antrenorul Dacian Nastai.
  Despre adversari putem să vă spunem că au un lot relativ tânăr, au jucat două amicale cu Olimpia, unde au lăsat o impresie bună, iar astăzi pornesc cu prima şansă.
  Tot de la acesta am aflat şi „11-le“ cu care va începe confruntarea cu zălăuanii: Nagy în poartă, jucători de câmp Cseh, I. Cozma, Lung, Paizosz, Erdei, Ignat, Crăciun, Demian, Kovacs, Câmpan.

  DANIEL CHIOREAN  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0