More  Vernisaj de Arte Plastice la Castelul Karolyi

  - Advertisement -

  afis

  Direcţia de Cultură, Sport şi Turism a municipiului Carei va organiza duminică, 14 iulie, de la ora 12.30, în Sala de Expoziţii a Castelului Károlyi, vernisajul Expoziţiei de Artă Plastică a artiștilor Gnandt János, Stefan Gnandt şi Gnandt Ferenc. Cuvântul de deschidere va fi ţinut de Bogdan Georgescu şi Putovits Tunde. Momentul artistic va fi susţinut de Putovits Abel – chitară şi Beiland Arnold – pian .

  Gnandt Janos este pictor şi profesor şi s-a născut la Arad în 1951. Studiază la Universitatea din Timişoara, Facultatea de Pedagogie. În 1990 devine membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România. În acelaşi an se mută în Ungaria, la Bekescsaba, unde conduce atelierul de pictură al Teatrului Jokai din judeţul Bekes. Din 2004 este membru al Asociaţiei Naţionale a Artiştilor din Ungaria – secţia de pictură.

  Stefan Gnandt, pictor, s-a născut în 1952 la Foieni şi este absolvent al Facultăţii de Pedagogie din cadrul Universităţii din Timişoara, secţia arte plastice. Din 1988 trăieşte în Germania. Este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi membru fondator al Asociaţiei Artistice „Provinciart” din Carei.

  Gnándt Ferenc – pictor, s-a născut în 1972 la Debrecen şi a absolvit Universitatea Koros din Bekescsaba şi Universitatea din Pecs. A obţinut premiul de pictură Tolvaly Erno, în 2011. A efectuat călătorii de studiu în Marea Britanie şi Portugalia.

  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts