More

  Mașină cu pâine, confiscată

      După ce în perioada 1 – 6 septembrie poliţiştii sălăjeni au depistat trei infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul panificaţiei, pe raza Sălajului au fost identificate ale două cazuri, în perioada 9 – 13 septembrie.
  Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, în perioada 9 – 13 septembrie, în cadrul acţiunii de prevenire şi combatere a ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie, poliţiştii sălăjeni au efectuat 41 de controale la societăţi comerciale şi persoane fizice, şi au verificat 119 mijloace de transport. Cu această ocazie au fost constatate două infracţiuni de evaziune fiscală şi au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, în sumă totală de 3360 de lei.
  De asemenea, polițiștii au indisponibilizat o autoutilitară aparţinând unei firme din judeţul Maramureş, care a fost identificată în trafic transportând pâine fără documente justificative.
  Pe lângă autoutilitară, a fost confiscată şi pâinea în valoare de 481 lei. La acţiune au participat 97 de poliţişti – 10 din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, 58 poliţişti de ordine publică, 20 de poliţişti rutieri şi 9 de la transporturi feroviare.
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE