More

  Royal Dance, pe podium la Oradea

  dans

  Sezonul de toamnă a început excelent pentru dansatorii de la Royal Dance Club Satu Mare. Elevii antrenorilor Ovidiu Ignat, Marius Iepure, Cristian Corde şi Otto Varga au avut o evoluţie excelentă la prima ediţie a Cupei Felling de la Oradea. Dansatorii de la Royal Dance au obţinut o medalie de aur, trei de argint, şase de bronz şi alte două perechi calificându-se în finalele concursului. La concursul  naţional de dans sportiv au participat peste 300 de perechi din ţară,  iar Ignat Ovidiu  a fost invitat ca arbitru la această competiţie. Antrenorul Ovidiu Ignat s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi, mai ales că acest concurs a fost primul după perioada de vacanţă, iar la unii dintre dansatori s-a simţit lipsa antrenamentelor. Acesta mai spune că pentru elevii săi urmează o perioadă foarte aglomerată, cu competiţii şi turnee la fiecare sfârşit de săptămână până la finalul anului.
  “Am aşteptat cu încredere noul sezon, iar primele rezultate sunt încurajatoare. Va fi o toamnă lungă cu multe concursuri şi sperăm ca experienţa acumulată în această vară, prin prezenţa la acel cantonament şi la Open-ul din Germania să ne ajute. Nu sunt multe schimbări în privinţa perechilor “, ne-a spus Ovidiu Ignat.
  Următoarele două concursuri vor avea loc la Reşiţa şi Cluj Napoca.
  Iată rezultatele pe diferite categorii de vârstă şi clasă:
  – Mariţa Ciprian – Bumba Oana (foto), locul întâi la clasa D, locul doi la Open Basic Standard şi locul trei la Open Basic Latino, vârsta 10-11 ani.
  – Cordea M. Patrick – Ştef Astrid, locul doi la Neoficial 4-7 ani.
  – Opre Mihnea – Chereji Julia, locul doi la Open Basic Standard, locul patru la Open Basic Latino şi locul cinci la Clasa D, vîrsta12-13 ani.
  – Sollosi Thomas – Jurcuţ Luiza, locul trei la clasa D, vârsta 14-15  ani.
  – Pandi Alex – Roman Cristina, locul trei la Clasa E, vârsta14-15 ani.
  – Borota Mark – Bicsi Hanna, locul trei la Neoficial 10-11 ani.
  – Sabou Tudor – Catona Maya, locul trei la Neoficial, 8-9 ani.
  – Nagyi Alex – Roman Bianca, locul 4 la Hobby 12-13 ani.
  – Coşarcă Denis – Torja Cerasela, locul şapte la clasa E, vârsta 10-11 ani.
  – Faur Serena, locul trei la solo fete 12 -15 ani .
  Meritul acestor rezultate aparţine atât sportivilor cât şi antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga, Cordea Mikle Cristian şi Marius Iepure.

  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE