More

    Revine Bujor?

    bujor

    Accidentările lui Bujor şi Feier şi suspendarea „cadetului „ Lemac nu avea cum să nu lase urme în jocul Olimpiei. Fără cei trei în teren galben-albaştrii nu au mai găsit de trei etape drumul spre gol. Pentru a rezolva oarecum problemele din atac, oficialii Olimpiei par hotărâţi să forţeze sâmbătă cu Vlad Bujor în atac. Chiar dacă mai are ceva probleme la mână, Bujor vrea să strângă din dinţi şi să încerce să şi ajute echipa să obţină un succes în faţa celor de la FC Bihor. Decizia finală va fi luată însă abia în dimineaţa jocului.

    Olimpia Satu Mare va primi sâmbătă, de la ora 11.00, vizita formației FC Bihor pentru a disputa meciul etapei a VIII-a a Ligii a II –a la fotbal.

    „Ne pregătim pentru a adjudeca cele trei puncte. Ne-am antrenat și suntem pregătițisă nu le dăm ocazia oaspeților să înscrie. Important e să nu primim gol şi apoi să profităm la maxim de ocaziile pe care le vom avea. Trebuie să obținem cele trei puncte importante.”,

    a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

    Olimpia Satu Mare ocupă în acest moment locul 6 în clasament cu 10 puncte, iar oaspeții se clasează pe locul 9 cu 8 puncte.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE