More  Oprit pentru viteză, amendat pentru consum de alcool

  - Advertisement -

  test

  Polițiștii rutieri s-au aflat la datorie duminică, 3 noiembrie a.c., pe principalele artere de circulație, acționând pentru fluidizarea traficului și prevenirea evenimentelor rutiere. Astfel, au fost aplicate sancțiuni contravenționale a căror valoare a depășit suma de 20.000 lei.
  Printre șoferii care au încălcat normele de circulație se numără și un careian de 51 de ani. Inițial, bărbatul a fost oprit de echipajele rutiere pe DN 19, în localitatea Decebal, pentru depășirea limitei legale de viteză. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat însă că șoferul consumase și băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, având o concentrație de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.
  În alte cazuri, încălcarea flagrantă a normelor rutiere a întrunit elementele constitutive ale unor infracțiuni, polițiștii întocmind pe numele șoferilor dosare penale. Spre exemplu, polițiștii Secției 4 Beltiug Poliție Rurală, acționând pentru îndrumarea și controlul traficului pe DN 19 A, în localitatea Rătești, au oprit autoturismul condus de Ovidiu G., de 32 de ani, din Târgu Mureș. Din verificări a rezultat că șoferul nu deținea permis de conducere de nicio categorie. Bărbatul este anchetat acum pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts