More  CSM Satu Mare a obţinut cea de-a şaptea victorie

  După ce a învins Rapidul cu scorul de 73-64

  1

  Întâlnirea de ieri dintre CSM Satu Mare şi Rapid Bucureşti, din cadrul etapei a 13-a a Ligii Naţionale a fost una extrem de echilibrată şi disputată. De altfel, toate partidele dintre cele două echipe, indiferent de locul unde s-a disputat sau de valoarea jucătoarelor au oferit un spectacol frumos. În întâlnirea de ieri, elevele lui Petru Eleş au reuşit să se impună cu 73-64, la pauză 36-36.

  Primul sfert a fost unul foarte echilibrat, câştigat de oaspete, la limită, 20-19. Şi cel de-al doilea s-a desfăşurat la fel, dar CSM a reuşit să se impună cu 17-16, aşa că scorul după primele două sferturi a fost egal, 36-36.

  De la cabine gruparea sătmăreană a ieşit mult mai motivată, reuşind să marcheze 28 de puncte şi să primească 15 în sfertul trei. Chiar dacă a pierdut ultimul sfert, 9-13, echipa sătmăreană a înregistrat cea de-a şaptea victorie în tur, iar CSM poate ocupa locul şase la final de tur. Urmeză sâmbătă ultima confruntare din acest an pentru baschetbalistele sătmărence, la Arad, cu ICIM, de la ora 18.00. „Pornim cu şansa a doua în confruntarea de la Arad, dar fetele se mobilizează bine cu echipele puternice. Referitor la meciul cu Rapid, este un joc pe care trebuie să îl uităm repede. Nu ştiu ce s-a întâmplat, singurul lucru care îmi vine acum în minte este faptul că jucătoarele nu sunt obişnuite cu această oră (n.r. ora 13.00). Ne bucurăm că am obţinut victoria, însă evoluţia noastră a suferit în unele momente“, a declarat după joc antrenorul Petru Eleş.

  În meciul de ieri au evoluat Andreea Orosz cu 15 puncte, Bianca Voica 5, Monica Ivan 5, Eniko Laza 11, Kortni Jones 9, Tabytha Wampler 23 şi Cristiana Cutaş cu 5 puncte.

  Un joc bun făcut de Eniko Laza, care s-a luptat cu apărarea adversă, dar şi Tabytha Wampler a evoluat excelent, care a reuşit un „double-double“, cu 23 de puncte şi 15 recuperări, din care 13 în defensivă. De la oaspete Florina Diaconu a reuşit 26 de puncte şi zece recuperări, fiind de departe cea mai bună jucătoare a Rapidului.

  Aşadar, un ultim joc pe teren propriu în acest an, care a coincis cu o victorie muncită, dar meritată.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE