More


  Copil rătăcit prin pădure, găsit de jandarmi și pompierii sălăjeni

  - Advertisement -
   
  Zeci de voluntari, pompieri, jandarmi, dar şi poliţişti s-au mobilizat, joi după amiază pentru a căuta un copil de 5 ani din Şimleu Silvaniei dispărut în pădure. Dispariţia băiatului a fost anunţată chiar de către tatăl acestuia care le-a spus oamenilor legii că băiatul a plecat împreună cu mama sa după lemne în jurul orei 14.00 şi nu s-a mai întors. 
   
  Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei, poliţia, jandarmii şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şimleu Silvaniei au fost alertaţi ieri după masă de către o femeie, că în timp ce se afla în pădure cu fiul său în vârstă de cinci ani, acesta a dispărut.
  Potrivit ISU Porolissum Sălaj, pentru căutarea copilului s-au mobilizat mai multe echipe formate din 11 subofiţeri, poliţişti, jandarmi, precum şi 20 de membrii ai Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şimleu Silvaniei care au început căutările coordonate de către inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj.
  Copilul a fost găsit în stare de şoc şi hipotermie uşoară şi transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul din Şimleu.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img