More

    Baschet / Mulțumim fetelor!

    csm

    La sala Ecaterina Both, echipa de baschet de la CSM Satu Mare și-a luat rămas bun de la public și de la un sezon frumos care a luat sfârșit pentru elevele lui Petru Eleș. Adversara, CSU Alba Iulia, o echipă cu un buget mare și drept urmare, o echipă mai valoroasă, a reușit să se impună și în meciul doi din play-off, scor 50-86.

    Deși au pierdut, baschetbalistele de la CSM au reușit să facă un meci bun, primul sfert fiind egal, 17-17. Din păcate sfertul doi a fost unul dominat de oaspetele din Alba Iulia, 26-13, la pauza mare tabela arăta 30-43.  Sfertul trei a fost câștigat de gruparea sătmăreană, 15-14, iar publicul a fost unul extraordinar, a dat imbold fetelor noastre. În ultima parte au evoluat și junioarele de la echipă, drept urmare și scorul sfertului patru, 5-29. 50 la 86 și tragem cortina peste acest sezon cu multe părți bune și cu speranțe că în următorul va fi cel puțin la fel de bine.

    Au punctat în partida cu Alba Iulia Andreea Orosz 16 puncte, Caila Desroches 12 puncte și 11 recuperări (double-double), Eniko Laza și Cristiana Cutaș cu 8 puncte, Kortni Jones 4, Diana Moldoveanu 2.

    Publicul a venit în număr mare la sala LPS, public care a încurajat echipa sătmăreană, a aplaudat evoluția fetelor și așteaptă noul sezon care va începe însă abia în toamnă.

    La finalul acestui sezon, antrenorul Petru Eleș s-a arătat mulțumit de acest an petrecut pe banca grupării sătmărene: „Având în vedere că am alcătuit echipa cu o săptămână înaintea startului din Cupa României, cred că am avut evoluții bune, am arătat că ne putem bate de la egal la egal cu echipe mult mai valoroase. Mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și publicului. În ceea ce privește viitorul, ne vom așseza la masa tratativelor și vom vedea”.

    Au evoluat în acest sezon pentru CSM: Andreea Orosz, Eniko Laza, Bianca Voica, Caila Desroches, Kortni Jones, Mihaela Adi, Anita Nagy, Andra Nește, Valentina Bolba, Teodora Vasile, Diana Moldoveanu, Monica Ivan și Tabytha Wampler, care a părăsit pe final gruparea sătmăreană.

    În semifinale se vor întâlni Alba Iulia cu Târgoviște și ICIM Arad cu Sepsi Sfântu Gheorghe, primele dueluri fiind programate duminică.
    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE