More


  Dan Băbuţ: „ Ne gândim doar la victorie!”

  - Advertisement -

  oli

  Olimpia joacă sâmbătă de la ora 11 cel mai important meci al anului. Elevii lui Tibi Csik întâlnesc în meci decisiv pentru play-off pe Gloria Bistriţa. Dacă Gloria are doar varianta victoriei pentru a intra în play off, Olimpia rămâne între primele şase din serie şi cu un rezultat de egalitate.

  Chiar şi în aceste condiţii, preşedintele executiv al Olimpiei, Dan Băbuţ, a recunoscut că toată lumea din jurul echipei, de la conducători, antrenori şi jucători se gândesc doar la victorie. „Sunt convins că vom câştiga acest meci. Le-am şi spus băieţilor că de acum ne gândim doar la partida cu Gloria şi lăsăm în urmă ce a fost la Mioveni. Cu siguranţă că vom avea şi sprijinul suporterilor pe care îi aşteptăm în număr mare la stadion”, a spus Dan Băbuţ, invitat luni seara la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Dacă băteam  la Mioveni…
  Dacă Olimpia bătea la Mioveni, ultima rundă ar fi început de la următoarea situaţie de clasament: 2. Olimpia 36p, 3. CSM 35p, 4. Metalul 34p, 5. FC Olt 33p, 6. ASA 31p, 7. Gloria 31p. În această situaţie, am fi avut un final de sezon infernal, pentru că exista situaţia teoretică de a avea patru echipe cu câte 34 de puncte – dacă Metalul pierdea cu UTA, FC Olt remiza cu FC Bihor şi Bistriţa bătea la Satu Mare! Iar în acest caz, la meciuri directe, urma să avem o surpriză, pentru că Metalul Reşiţa stătea cel mai prost la meciuri directe, cu doar 7 puncte faţă de cele 8 ale Oltului şi Târgu Mureşului sau 10 ale Bistriţei.

  Untitled-1

  Fără căpitan
  Pentru partida cu Gloria, antrenorii Csik şi Bolba nu vor putea conta pe căpitanul Cosmin Iuhas şi pe atacantul Alexandru Boştină, ambii suspendaţi. În schimb Faur şi a revenit după accidentarea de la Mioveni şi va fi în lot. Echipa va intra de vineri dimineaţa în cantonament la Hotel Dana.

  De partea cealaltă, bistriţenii organizează excursie gratuită pentru suporterii lor. Doar că şi la ultimul meci , cel cu ASA în tribune abia au fost 800 de spectatori, aşa că e greu de crezut că vor strînge de un microbuz cu fani pentru Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img