More

    Annemarie Părău în vacanță la… Satu Mare

    baschet

    Conducătoarea de joc a echipei naționale a României la baschet feminin, Annemarie Părău, a ales să-și petreacă o parte din vacanță la Satu Mare.

    După cantonamentul petrecut la lot alături de fosta colegă de la CSM Satu Mare, Andreea Orosz , Anne a venit pentru câteva zile în orașul pentru care a jucat două sezoane în Liga Națională.
    ” M-am simțit excelent la Satu Mare în acei doi ani și sincer mi-aș dori oricând să mă întorc să joc pentru CSM. Mă simt aici ca și acasă , am rămas cu foarte mulți prieteni în zonă iar acum la invitația Andreei am venit pentru o săptămână aici !” spune Annemarie Părău care la lot a fost, normal, colegă de cameră cu Andreea!

    ”Suntem foarte bune prietene și sincer mi-a părut rău când a plecat de la CSM Satu Mare căci și pe teren ne completam excelent” a adăugat și căpitanul CSM-ului, Andreea Orosz, care spune că i-a pregătit un program special de relaxare la Satu Mare.

    Legat de viitorul ei ca jucătoare, Annemarie a mărturisit că a ales să rămână în țară la o echipă de top din Liga Națională. ” Am mers la Sepsi pentru că am mai jucat acolo și am fost respectată. E o echipă ce-și dorește să facă performanță și sper să obțin o nouă medalie acolo” a povestit Annemarie care nu regretă de loc despărțirea de Alba Iulia. ” Am văzut că merg în Euroligă. Le doresc mult succes. Eu am jucat în cariera mea în această competiție, știu ce înseamnă și cât de greu e să faci față. Au o grupă extrem de dificilă”, a mai declarat Annemarie Părău .

    În privința echipei naționale, Părău speră ca România să iasă cu capul sus după Europeanul de anul viitor. ”Va fi o presiune în plus pentru că jucăm acasă. Ne-am antrenat bine în această vară și până anul viitor sper să legăm jocul și să facem un turneu bun. Suntem conștiente că nu suntem favorite și că avem mult de muncit pentru a fi la nivelul echipelor de top de pe continent.Din păcate nu prea avem multe motive de bucurie dacă ne uităm la echipele de junioare, dar sunt sigură că oficialii Federației vor face tot posibilul să redreseze acest lucru pe viitor” a încheiat Annemarie Părău.

    Annemarie Părău a jucat alături de Andreea Orosz la CSM Satu Mare în sezoanele 2011-2012 și 2012-2013 și a cucerit aici o medalie de argint și una de bronz în Liga Națională. În plus a participat cu CSM Satu Mare în FIBA Europe Cup.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE