More

  Locuri de muncă în Germania prin AJOFM

  ANOFM dispune, prin intermediul rețelei Eures, de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier-gastronomie, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza o selecție la Brașov, în zilele de 27 și 28 august.

  Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor Zav Bon împreună cu Marriot Hotel Frankfurt oferă șase posturi de manager de restaurant și personal de serviciu pentru organizare banchet, 18 posturi de bucătar, 15 posturi de ospătar sau personal de servire client, 15 posturi de recepționer, 15 posturi de ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald’s și Burger King.
  Activitatea va începe în luna septembrie, pe o perioadă cuprinsă între șase luni și un an , cu posibilitate de prelungire, în funcție de fiecare angajator.Programul de lucru este de 40 ore pe săptămână și se va lucra și în week-end și sărbători legale. Salariul oferit este cuprins între 1.400 și 2.200 euro brut în fiecare lună (în funcție de tarife în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea). Totodată, cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit sau contra cost, la prețul de 270 euro pe lună, iar în ceea ce privește întreținerea, aceasta poate fi gratuită, negociabilă sau pe cont propriu.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE