More


  Azi aflăm ţintarul noii competiţii din fotbalul judeţean

  =

  15

  La Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal de pe 5 iulie, principalul punct de atracţie l-a reprezentat Liga a IV-a Elite. Iar astăzi, de la ora 10.00, la sediul AJF se va trage la sorţi ţintarul noului şi primului sezon din “liga de elită“.

  Liga de elită are în componenţă 14 echipe, cele mai bune 12 echipe din sezonul trecut al Ligii a IV-a, plus cele două promovate din eşalonul cinci. Aşa că se anunţă un campionat mai mult decât interesant, cu o singură serie şi un fotbal de o calitate superioară. Prima etapă se va desfăşura pe 16 şi 17 august, tocmai de aceea, azi vom afla programul şi primele derby-uri din fotbalul judeţean.
  În Liga a IV-a Elite vor evolua Someşul Oar, Victoria Apa, Talna Oraşu Nou, Recolta Dorolţ, Turul Micula, Sportul Botiz, Voinţa Doba, Viitorul Vetiş, Schwaben Cămin, Luceafărul Decebal, Unirea Tăşnad, Gloria Moftinu Mare şi cele două promovate din Liga a V-a, Şoimii Mădăras şi Vulturii Santău.
  Referitor la eşalonul patru vor activa 24 de echipe, împărţite în două serii, iar sezonul va debuta pe 23-24 august. Aici, programul va fi stabilit o săptămână mai târziu. În ceea ce priveşte Liga a V-a, nu s-a stabilit data începerii campionatului. Probabil pe 30-31 august se va da startul, însă mai e timp pentru echipele care vor să se înscrie.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img