More


  Festivalul Judeţean de Teatru pentru Elevi a ajuns la a IV-a ediție

  - Advertisement -
  Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (IȘJ) Sălaj organizează în perioada 21 – 23 noiembrie, la Zalău, cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Judeţean de Teatru pentru Elevi. Locul de desfăşurare al evenimentului este sala „Dialoguri Europene” din clădirea Centrului de Cultură şi Artă al Județului Sălaj. 

   
  Concursul se adresează tuturor elevilor din şcolile gimnaziale şi liceele din judeţul Sălaj şi se va desfăşura pe două secţiuni. În data de 21 noiembrie, de la ora 10.00, va avea loc secţiunea de teatru popular, iar pe 22 noiembrie, cu începere de la ora 9.30, va avea loc secţiunea de teatru dramatic pentru elevii de gimnaziu, urmând ca elevii de liceu să intre în competiţie la secţiunea teatru dramatic pe 23 noiembrie. 
   
  Înscrierile se pot face până pe data de 10 noiembrie la adresa Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, în Zalău, str. 1 Decembrie 1918, nr. 11, sau la adresa de email caietesilvane@yahoo.comSunt acceptate trupe atât de limbă română, cât şi de limbă maghiară. Mai sunt acceptate şi colaje, teatru experimental sau pantomimă. Elevii trebuie să ţină cont de faptul că durata unei piese trebuie să fie de maxim 15 minute. La finalul evenimentului cele mai bune trupe vor primi premii în bani. 
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img