Revelaţiile unui suflet tânăr şi bun

6_Layout-1

Lansare excepţională de carte a avut loc ieri în cadrul conferinţei „Trezirea Sinelui Divin”. Colega noastră, Roxana Stavilă, şi-a lansat cea de-a doua carte „Trezeşte-te, Dumnezeu există!”.

Cartea „Trezeşte-te, Dumnezeu există!” te pune în faţa Dumnezeului Tată, în situaţia de a-I vorbi şi de a-L asculta. Se citeşte dincolo de cuvinte, se simte şi se trăieşte. Nu este simplă, dar nici complexă. Pare uşoară, dar te integrează prin fiecare cuvânt.

Roxana, omul care scrie din inimă, îşi doreşte ca scrierile ei, care provin din cele mai adânci trăiri, să ajungă la toţi ce care au nevoie să o citească.

“Cartea “Trezeşte-te, Dumnezeu există!” este trăirea vie a sentimentului şi crezului că rugăciunea rostită din inimă este auzită din ceruri”, spune Roxana.

Alături de aceasta au fost alături toţi prietenii, toţi cei dragi şi toţi cei care au simţit acea chemare pe care autoarea cărţii a lansat-o.

“Este o carte de suflet, o carte în care îşi pune sufletul pe palme, care se adresează nouă şi încearcă să ne facă pe noi mai buni, mai umani. De asemenea, cartea este un îndemn către fiecare muritor, să se trezească la realitate, să nu îşi piardă încrederea în Dumnezeu”, a spus profesorul Teodor Curpaş.

Cei care au reuşit deja să parcurgă această carte, au fost umpluţi de spirit divin şi bunătate, pe care vor să o transmită mai departe prin îndemnul de a căuta şi citi deosebita carte.

“Am primit această carte cu multă plăcere. Dincolo de cuvinte am găsit acea revelaţie minunată pe care Roxana a trăit-o în viaţa ei de pana acum, de asemenea această bucurie de a-L descoperi pe bunul Dumnezeu. Vă invit pe toţi să căutaţi această carte pentru că, realmente, ea vă pasează în sfera binelui”, a spus Dumitru Ţimerman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

DOCUMENT: ORDONANȚA MILITARĂ 6. PRIMUL județ ÎNCHIS de coronavirus

Suceava, unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus, peste un sfert din cele confirmate până acum, intră în carantină totală, a anunțat...

ANUNȚ IMPORTANT. Centru de TESTARE coronavirus la Satu Mare. Alături de Cluj-Napoca, București și Timișoara.

Spitalul Județean de Urgențe Satu Mare a devenit, oficial, centru de testare pentru coronavirus. Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial următoarele: Spitalul Județean...

MOBILIZARE. ÎMPREUNĂ PENTRU MEDICII SĂTMĂRENI, ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ

Membri Asociației Uniți pentru Satu Mare s-au mobilizat exemplar și până acum au reușit să adune fonduri pentru a ajuta medicii sătmăreni aflați în...

OFICIAL. Cadre Medicale de la AMBULANȚĂ, în IZOLARE. S-a intervenit la un CAZ SUSPECT de COVID-19

Mai multe cadre medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare sunt, de ieri dimineață, în izolare la domiciliu. Informația a fost confirmată...

DOTĂRI. Echipamente MEDICALE de aproape 1,25 MILIOANE lei pentru SPITALELE din Satu Mare

  Echipamentele instituțiilor de sănătate ale Județului Satu Mare sunt completate cu aparaturi medicale indispensabile tratamentului pacienților infectați cu virusul COVID-19! Valoarea totală a investiției...