More


  Se zvoneşte prin ziare…

  - Advertisement -
  • Ministerul Sănătăţii a confirmat cel de al doilea caz de infectare cu virusul Zika în România. Pacientul este un băiat de doar zece ani, întors recent din Guyana Franceză, unde locuieşte familia sa. Primul caz de infectare cu virusul Zika a fost confirmat în România la data de 12 iulie, fiind vorba de o femeie de 27 de ani din Bucureşti. Aceasta a revenit recent în ţară după o excursie în Martinica.
  • Premierul Dacian Cioloş i-a transmis ministrului delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, Maria Ligor, că este îngrijorat că sunt extrem de puţini oameni înscrişi în Registrul Electoral creat pentru românii din afara graniţelor în perspectiva alegerilor parlamentare din România. „Sunt un pic îngrijorat legat de modul cum o să ne organizăm pentru a crea condiţii ca să voteze cât mai multă lume din Diaspora” a spus Cioloş.
  • Radu Beligan: „În opinia mea, perioada cea mai fertilă a teatrului românesc a fost în anii apăsători ai „tezelor”, ai „plenarelor”, cu „documentele” lor, tot mai numeroase şi aberante. În acea perioadă nefastă, teatrul le-a oferit oamenilor o oază de libertate şi de speranţă”.
  • CCR a dat undă verde propunerii cetăţeneşti de revizuire a Constituţiei în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie. Actualul text al Constituţiei se referă la căsătoria dintre soţi.
  • CCR a decis, de asemenea, că pensiile speciale pentru aleşii locali sunt neconstituţionale. Guvernul a acuzat regimul discreţionar al legii, precum şi impactul bugetar nesustenabil.

  Voicu D.Rusu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img