Accident groaznic în județ. Un copil de o lună și-a pierdut viațag

Un cumplit accident de circulație s-a produs în această dimineață în Ghenci în urma căruia un copil de doar o lună și-a pierdut viața.

Un tânăr șofer circula cu viteză când s-a izbit de un cap de pod iar ulterior a ajuns într-un canal. Toţi cei patru pasageri, printre care inclusiv un copil de o lună, au rămas încarceraţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat că şoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed.

“La ora 09.10 a fost sesizat prin 112 un accident pe DN1F în apropiere de localitatea Ghenci. Un conducător auto de 25 de ani din Satu Mare, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum umed, a pierdut controlul autoturismului, a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat într-un canal colector unde au rămas încarceraţi. El şi cel mai probabil soţia de 25 de ani şi doi copii de 1,9 ani respectiv unul de o lună, au fost transportaţi la spital. În funcţie de diagnostic se va încadra evenimentul. Traficul s-a desfăşurat pe un singur sens aproximativ 40 de minute după care s-a reluat normal”, a precizat Silaghi.

Pasagerii din autoturism au ajuns la spital dar, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, copilul de o lună a decedat!

 

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts