Aglomerație la Vama Peteapetea1

Vama Petea este foarte aglomerată în aceste momente, fiind înghesuială atât pe sensul de ieșire, cât și pe cel de intrare în țară. Se așteaptă la cozi câte 30-40 de minute, iar rândul de mașini se întinde pe mai multe sute de metri.

Aproape toată ziua, ieri, Vama Petea a fost foarte aglomerată atât pe sensul de ieșire, cât și pe cel de intrare. Până a ajunge la punctul vamal călătorii au fost nevoiți să aștepte câte 30-40 de minute, mai ales pe sensul de ieșire din țară.

Acest lucru se datorează faptului că mulți sătmăreni, care au decis să-și petreacă Crăciunul acasă, sunt nevoiți să se întoarcă la muncă în străinătate. În același timp, sunt alții care vor să intre în țară pentru a-și petrece acasă cumpăna dintre ani.

Chiar dacă polițiștii de frontieră români și grănicerii maghiari au făcut tot ce le stă în putință pentru a reduce timpii de așteptare, fluxul mare al celor care tranzitează acest punct vamal face ca minutele de așteptare să rămână, în continuare, foarte multe.

Celor care în aceste zile tranzitează punctele vamale din România li se recomandă să urmărească timpii de așteptare pe https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/?dt=2.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts