Câini uciși și abandonați la marginea Sătmarului15622667_725717910922740_168386782389262581_n

Asociația pentru protecția animalelor ”Freelife”, din municipiul Satu Mare, sesizează în prag de sărbători un caz incredibil. Câțiva câini au fost uciși cu barbarie, după care au fost abandonați la marginea orașului.

Asociația a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook în care roagă autoritățile sătmărene să ancheteze cazul. Totodată, reprezentanții asociației menționează faptul că se oferă recompensă pentru orice fel de informații care ar putea ajuta progresul anchetei.

În continuare vă redăm mesajul postat pe pagina Asociației ”Freelife”:
”ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!!! SE OFERĂ RECOMPENSĂ PENTRU INFORMAȚII UTILE, în găsirea ”făptașului”!!! Din nou SATU MARE, cu ce se ocupă ”creștinul” în prag de Sărbători! Scapă de animalele de companie prin modul cel mai barbar: prin sufocare și lovire în cap aruncați în saci la marginea orașului cuvintele sunt de prisos …. fără microcip singura pistă este sacul. Sperăm că de data aceasta să se implice și autoritățile ( Poliția Locală și DSV ) Cine recunoaște câinii sau sacii (îngrășământ agricol) e rugat să ne anunțe în privat”
Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts