More


  Accident mortal

  =

  Un tânăr conducător auto de 19 ani, din Lazuri, este bănuit de accidentarea mortală a unui pieton. La data de 13.01.2017, în jurul orei 08.50, un apel telefonic la SNUAU 112 sesiza Poliția despre faptul că pe partea dreaptă a drumului Satu Mare – Lazuri se află cadavrul unui bărbat, posibil victima unui accident rutier.

  Echipele mixte de cercetare constituite au demarat operativ cercetările, astfel că, în scurt timp, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare l-au identificat pe cel bănuit de comiterea accidentului, ca fiind un tânăr de 19 ani din Lazuri.

  Din cercetări a rezultat că tânărul, în seara zilei de 12.01.2017, în jurul orei 21.15, ar fi accidentat un bărbat care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, după care a părăsit locul faptei. Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 56 de ani din Lazuri și se deplasa pe partea carosabilă fără a avea elemente reflectorizante pe îmbrăcăminte. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img