More


  Accident soldat cu sătmăreni răniți grav

  - Advertisement -

  accident

  Două maşini s-au lovit frontal marți, pe DN 19, la ieşirea din Valea lui Mihai spre Carei, în județul Bihor. Șapte persoane au fost rănite. Una dintre maşini este un VW Passat înmatriculat în Satu Mare.

  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana”, căpitan Camelia Roşca, a declarat pentru ebihoreanul că accidentul a fost anunţat pe numărul de urgenţă 112, la ora 13.10. “Este vorba despre un accident în care au fost implicate două autoturisme şi soldat cu rănirea a şapte persoane: trei bărbaţi cu vârste de 38, 39 şi 65 ani, două femei de 38 respectiv 50 ani şi doi minori, un băiat de 15 ani şi o fetiţă de 10 ani”, a explicat Roşca.

  La locul accidentului s-au deplasat echipaje de pompieri militari paramedici, un echipaj cu modul de descarcerare, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea cu autospecială de descarcerare grea şi o alta de transport victime multiple, SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor. “Forţele de intervenţie au procedat la descarcerarea a două persoane rămase captive şi la acordarea primului ajutor calificat şi asistenţei medicale de urgenţă victimelor accidentului care au fost transportate la spital”, a mai spus căpitanul Roşca.Impactul între cele două maşini a fost unul frontal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img