More


  Acţiuni pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere

  =

  Pe parcursul zilei de joi, 05.01.2017, polițiștii rutieri au continuat să desfășoare acţiuni pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind folosirea centurii de siguranță și/sau altor dispozitive de retenție omologate, de către conducătorii auto și pasagerii din autovehicule și pentru verificarea echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă pe timpul sezonului rece și a celor care circulă cu defecțiuni tehnice.

  Astfel, pentru nefolosirea centurii de siguranță sau a altor dispozitive de retenție omologate, au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, iar pentru autovehicule identificate în trafic cu defecțiuni tehnice sau cu anvelope neconforme, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale. Polițiștii au beneficiat de sprijinul specialiștilor Registrului Auto Român, pe baza concluziilor cărora au fost retrase patru certficate de înmatriculare, pentru autovehicule cu defecțiuni tehnice, depistate în trafic.

  Pentru toate abaterile rutiere constatate la nivelul județului, au fost aplicate 190 sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.420 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 5 permise de conducere, pentru abateri ca efectuarea unor manevre neregulamentare de depășire și neacordare prioritate de trecere vehicule.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img