More  Bărbatul acuzat de crima din Micro 14, eliberat din arest

  criminal-eliberat

  Bărbatul de 33 de ani, care l-a omorât, cu lovituri de cuţit, pe un alt bărbat de 31 de ani, în plină stradă în cartierul Micro 14, a fost eliberat din arest. El se află în arest la domiciliu.

  Tribunalul Satu Mare a respins, în decembrie, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare de prelungire a arestului preventiv pentru Fancsiki Paul, înlocuind-o cu măsura arestului arestului la domiciliu. Sentinţa a fost atacată de procurori la Curtea de Apel Oradea, care a menţinut decizia Tribunalului.

  Astfel, inculpatul are obligaţia de a nu părăsi imobilul din Satu Mare, de pe str. Ozana, fără permisiunea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare sau a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

  De asemenea, inculpatul este obligat să se prezinte în faţa organului de urmărire penală şi a judecătorului de drepturi şi libertăţi ori de câte ori este chemat şi să nu comunice cu membrii de familie ai victimei.

  El trebuie să poarte permanent un sistem electronic de supraveghere. Fancsiki Paul este principalul suspect al crimei care a avut loc în luna august în Satu Mare. El l-a înjunghiat pe Adrian Ardelean pe aleea Tisa din municipiul Satu Mare. Cel mai probabil, atacatorul a acționat mânat de gelozie. Se pare că victima ar fi ieșit cu fosta soţie a atacatorului cu care, acesta din urmă, ar fi dorit să se împace.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE