More  Câini uciși cu bestialitate la Satu Mare

  caine

  Înainte de Crăciun, Asociația Free Life a postat pe contul său de Facebook mai multe imagini cu niște cadavre de câini găsiți la marginea orașului Satu Mare. Câinii prezentau numeroase urme de violență, mai ales în zona capului, ceea ce a dus la ipoteza că aceștia au fost uciși cu bestialitate, fiind loviți în cap.
  Din nefericire, ipoteza celor de la Free Life s-a adeverit după ce medicii veterinari au făcut autopsia patrupedelor. Verdictul lor a fost cât se poate de dur. Cauza morții: traumatism cranio-cerebral acut cu fractura cutiei craniene provocat de un corp dur. Cu alte cuvinte, câinii au fost pur și simplu loviți în cap până ce au murit. Apoi, bestia cu chip de om a pus cadavrele animalelor în niște saci de nylon și i-a aruncat pe un teren viran de lângă municipiul Satu Mare.

  Asociația Free Life a solicitat ajutorul Poliției care a demarat o anchetă pentru a-l prinde pe criminal. Un cititor PortalSM, după ce a analizat fotografiile prezentate la acea dată, a afirmat că sacii în care au fost aruncați câinii sunt de la turbă. Turba este folosită in legumicultură la semănare. Deci autorul ar trebui să fie un legumicultor.

  Asociația Free Life cere ajutorul tuturor sătmărenilor. Cei care știu ceva despre aceste biete animale sunt rugați să contacteze Asociația în privat, pe pagina sa de Facebook sau la telefon: 0746813484.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE