More


  Casting pentru modele la Satu Mare

  - Advertisement -

  casting

  Gaby’s Models Agency Satu Mare organizează un casting pentru a selecta modele. La casting pot participa doar fetele care au cel puțin 1,72 m înălțime. Acestea trebuie să trimită două fotografii și dimensiunile la adresa de mail officegmasm@gmail.com Pozele trebuie să fie naturale, fără machiaj. Frumoasele Sătmarului care vor să devină modele pot trimite fotografiile până pe data de 28 februarie.

  Managerul Gaby’s Models Agency Satu Mare, Gabriella Szelenyi, a declarat că sunt căutate fetele cu trăsături frumoase, naturale.

  ”Modelele trebuie să aibă, totodată, o piele cât mai deschisă la culoare şi trebuie să evite expunerea la soare. Manichiura îngrijită, dar naturală, sprâncenele îngrijite, dar nu extrem de subţiri, şi părul lung. Înălţimea potrivită nu este însă de ajuns. Greutatea este şi ea extrem de importantă. Ea diferă de statura fiecărei persoane şi trebuie să respecte un anumit raport înălţime/greutate. Nu agenţiile de modelling sunt cele care au aceste exigenţe, ci cei din industria modei”, a mai precizat Gabriella Szelenyi.

  Fetele selectate vor fi invitate la o ședință foto. La acest casting on-line pot participa toate fetele cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani, dacă îndeplinesc condițiile mai sus menționate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare