More


  Jandarmeria Satu Mare are un adjunct nou

  - Advertisement -

  adjunct

  Maiorul Vlonga Gheorghe, fost şef serviciu în cadrul unităţii, a fost numit în funcţia de adjunct al Inspectorului – Şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare. Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română, maiorul Vlonga Gheorghe a fost numit în funcţia de adjunct al Inspectorului – Şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

  Maiorul Vlonga Gheorghe este născut la data de 04 martie 1981 în localitatea Borşa, este căsătorit şi are doi copii. Din anul 2003 când a fost încadrat în Ministerul de Interne şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române (ofiţer specialist comunicaţii şi şef serviciu). Este absolvent al Academiei Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, promoţia 2003, cu specializarea transmisiuni. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire.

  Principalele atribuţii de serviciu sunt acelea de a organiza, conduce şi coordona activităţile unităţii pe linie logistică, urmărind asigurarea dotării cu mijloace materiale specifice, de transport, comunicaţii, aparatură şi echipamente necesare îndeplinirii misiunilor specifice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare