More    La volan sub influenţa băuturilor alcoolice

    În data de 21.01.2017, în jurul orei 02:30, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, cu ocazia activităților specifice, au oprit în Piața Libertății din Satu Mare, un autoturism condus de un sătmărean de 29 ani. La efectuarea controlului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul aflat la volanul autoturismului emana un miros pregnant de alcool. Cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest, de asemenea, a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul penal.

    În data de 22.01.a.c., în timp ce polițiștii Biroului Rutier Satu Mare desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza municipiului Satu Mare, au oprit, în jurul orei 02.00, un autoturism ce se deplasa pe Podul Decebal. La volanul maşinii a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din localitatea Tătărăști. Fiind testat cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

    Tot în data de 22.01.a.c., polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au identificat pe DN 1C, în localitatea Turulung, un bărbat de 30 ani din Agriș, care conducea un autoturism, având o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE