More  Manifestări dedicate Zilei Culturii Naționale la Carei

  Direcția de Cultură a Municipiului Carei, Centrul Cultural al Municipiului Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și Biblioteca Municipală Carei organizează o serie de evenimente dedicate Zilei Culturii Naționale, sărbătorită la 15 ianuarie, dată care coincide cu aniversarea a 167 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu.

  Manifestările se vor desfășura conform programului următor:

  LUNI, 16 IANUARIE 2017

  ora 09.00, Castelul Károlyi, Sala Cavalerilor – Expoziția de carte intitulată „Mari poeți români”, realizată de Biblioteca Municipală Carei

  ora 09.30, Castelul Károlyi, Sala Cavalerilor – „Eminescu: viață și geniu” expoziție de imagini din viața lui Mihai Eminescu și fotografii după manuscrise din creația acestuia, realizată de către Direcția de Cultură a Municipiului Carei, în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”

  ora 10.00 , Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 din Carei – „Răsări Luceafărul la Ipotești” – Recital de poezie și cântece din creația lui Mihai Eminescu, organizat de Biblioteca Municipală Carei în colaborare cu Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 din Carei și Liceul „Josephus Calasantius” din Carei.

  Moment artistic dedicat Zilei Culturii Naționale. În program: poezii și cântece având la bază creații ale marilor poeți români, prezentate de elevi, cursanți ai cercurilor de muzică ușoară, folclor românesc și teatru din cadrul Centrului Cultural al Municipiului Carei. Prezentare video despre Mihai Eminescu – aspecte mai puțin cunoscute despre viața marelui poet. Intrarea la evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE