More  „Menage a trois”, la Carei

  teatru

  Una dintre cele mai savuroase comedii sosește la Carei, într-o distribuție de excepție.

  Joi, 26 ianuarie 2017, la Teatrul Municipal din Carei, începând cu ora 18.00, va avea loc spectacolul de teatru Menage a trois, după Neil Simon, o comedie care s-a bucurat de un mare succes atât în țară, cât și în comunitățile românești din diasporă. Succesul acestui spectacol e rezultatul unui text bun, a unei distribuții pe măsură și a unei montări moderne și curajoase.

  Menage a trois s-a jucat la Paris, Bruxelles, Heidelberg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart și are invitații, cărora le va da curs la Dublin, Ankara și Zurich.

  Prețul unui bilet de intrare este de 20 lei. Biletele se găsesc la Centrul Cultural. Informații la 0261-865-006.

  Doi ziariști faliți (actori – Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriță – Anca Lăcusteanu). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, de o oră și douăzeci de minute.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE