More


  Ninsori viscolite la Satu Mare

  =

  viscol

  După ce am avut parte de o săptămână de ger năprasnic, cu temperaturi care au ajuns și până la minus 20 de grade (cu minus 35 de grade resimțite de corpul uman), la Satu Mare va veni viscolul și zăpada. Timp de trei zile va ninge viscolit în județ, după care vremea se va răci din nou.

  Potrivit meteorologilor, astăzi temperaturile vor ajunge la minus 4 grade, iar joi la minus 2 grade. Tot începând de joi, va ninge la Satu Mare. Ninsorile vor continua și vineri, și sâmbătă. Din nefericire, nu va fi o ninsoare liniștită ci una viscolită, deoarece vântul va bate cu cel puțin 20 km/h. În acest interval de timp temperaturile vor fi în jur de zero grade ziua și minus 3 – minus 5 grade noaptea.

  Vântul se va mai liniști duminică, atunci când nu va mai ninge, dar când și vremea se va mai răci, ajungând la minus 3 grade ziua și minus 9 grade noaptea. Săptămâna viitoare se va răci din nou, la Satu Mare urmând a fi înregistrate temperaturi de minus 7 grade ziua și minus 13 grade noaptea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img