More


  Polițiștii, la datorie în minivacanță

  - Advertisement -

  datorie

  În contextul sărbătoririi „Zilei Unirii Principatelor Române”, dată care este prevăzută de Codul Muncii ca sărbătoare legală în care nu se lucrează şi având în vedere faptul că, anul acesta, se sărbătoreşte într-o zi de marți, creând premisele unui week-end prelungit, sunt preconizate a se desfăşura activităţi constând în manifestări comemorative, cultural-artistice, depuneri de coroane, ceremonialuri religioase precum și deplasări spre staţiuni turistice ori zone de agrement.

  În acest sens, polițiștii de ordine publică, rutieră, investigații criminale și din alte structuri sunt prezenți în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, premergător şi pe timpul desfăşurării manifestărilor publice preconizate.

  Prezența activă a polițiștilor are ca scop creșterea siguranței cetățeanului prin prevenirea infracțiunilor săvârșite cu violență și a celor de natură judiciară precum și prin asigurarea fluidizării circulației pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare