More


  Polițiștii s-au constituit într-un nou sindicat la Satu Mare

  =

  Sediul IPJ Satu Mare, a găzduit vineri, 13 ianuarie, ședința de constituire a Filialei Sindicatului EUROPOL. Deși superstițioșii ar spune ca data de 13 e una cu ghinion, politistii sătmăreni au vrut sa înceapă noul an cu dreptul și sa își constituie, în mod oficial, filiala.
  La sedinta a participat și cms sef Alin Hanis, împuternicit inspector șef, care a ținut sa fie prezent pentru lua la cunoștinta în mod direct de problemele polițiștilor, dar și de obiectivele pe care și le-a stabilit conducerea Filialei Sindicatului EUROPOL Satu Mare pentru anul 2017. Ne-au fost alături și colegii din cadrul Filialei Sindicatului EUROPOL Maramureș, prin Ionuț Pop – Președinte și Andrei Pop – vicepreședinte.
  În urma procesului electiv desfășurat, conducerea Filialei Satu Mare îl are ca președinte pe Felix Văsuț. Vicepreședinți sunt Cristian Sorin Urda, Mihai Moldovan, Daniel Iancău, Cristian Petran, Adrian Sabău. De asemenea, au fost aleși delegații sindicali pentru acoperirea întregului județ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img