More  Polițiștii vor fi la datorie în acest weekend

  politisti-la-datorie

  Pentru desfăşurarea, în linişte, a manifestărilor religioase prilejuite de Bobotează, sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul şi a Crăciunului ortodocşilor pe rit vechi, polițiștii vor acționa în zilele de 6 și 7 ianuarie.

  Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică, pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale. De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi monitorizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult.

  Poliția le recomandă cetăţenilor care intenţionează să participe la aceste manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale.

  „Evitați, pe cât posibil, să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani. Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi/poşete, iar domnilor să păstreze portofelul în buzunarul interior de la piept al hainei. Celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşului de cult le recomandăm să nu lase în vehicul, la vedere, bunuri de valoare. De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri”, sunt câteva dintre recomandările oamenilor legii.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE