More


  Servicii medicale în străinătate de sute de mii de euro pentru micuța Antonia

  - Advertisement -

  Micuța Antonia, o fetiță din Satu Mare în vârstă de 3 ani și 4 luni, și care are nevoie urgentă de o operație pe creier la Paris, a beneficiat, până acum, de servicii medicale în străinătate în valoare totală de peste 235 de mii de euro, potrivit datelor furnizate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Satu Mare. Acestea sunt costuri estimative ale unor clinici din Franța, însă suma poate suferi modificări.
  Conform CJAS, până acum, pentru Antonia au fost eliberate trei formulare S2 prin care Sistemul Asigurărilor de Sănătate din România suportă cheltuielile tuturor serviciilor medicale în străinătate.
  Astfel, un prim formular S2 a fost eliberat în data de 25 octombrie, în valoare estimativă de 25-50 de mii de euro pentru Clinica Bicetre din Paris. Al doilea formular, în valoare estimativă de 105 mii euro, pentru aceeași clinică, a fost eliberat la data de 18 noiembrie. În fine, al treilea formular S2, în aceeași valoare estimativă, a fost eliberat în data de 10 ianuarie pentru Clinica Necker din Paris.
  Potrivit purtătorului de cuvânt al CJAS Satu Mare, Marcela Similar, Sistemul Asigurărilor de Sănătate din România va achita, în baza acestor formulare, toate serviciile medicale de care micuța Antonia va beneficia în Franța. Aici nu sunt trecute și cheltuielile de transport până la Paris.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare