More

    Un elev a murit în curtea unei școli din județul Satu Mare

    raport

    Un elev a decedat chiar în pauza dintre ore în curtea unui liceu din județul Satu Mare, potrivit unui raport făcut în cadrul ședinței de ieri a ATOP, de șeful IPJ Satu Mare, Alin Haniș. Același raport mai spune că în cursul lunii decembrie în județ au mai fost înregistrate și alte scandaluri sau chiar bătăi.

    Tragedia s-a produs în data de 19 decembrie, la Liceul Anghel Saligny din Turț, însă totul a fost ținut secret până acum, când șeful IPJ Satu Mare, Alin Haniș, a prezentat acest caz în cadrul ședinței Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Satu Mare.

    Din documentul semnat de către inspectorul șef Alin Haniș și de comisarii de poliție Marius Mureșan, respectiv Dorin Cigan, reiese că „în data de 19.12.2016, a intervenit decesul unui elev în pauza dintre ore, în incinta Liceului Tehnologic „Anghel Salignyi” Turț, în urma unei crize de epilepsie”.

    Potrivit aceluiași raport, în luna decembrie, în mai multe școli din județul Satu Mare au fost înregistrate nu mai puțin de patru scandaluri și bătăi. Astfel, o elevă a fost lovită în incinta școlii chiar de agentul de pază. Totul s-a petrecut în data de 5 decembrie, la Liceul Tehnologic Ardud, când o elevă a fost agresată de către agentul de pază. Două zile mai târziu, la Școala Gimnazială ”Vasile Lucaciu” din Carei, doi părinți s-au luat la bătaie, în curtea școlii, în fața tuturor elevilor.

    salighy
    De asemenea, în data de 12 decembrie un elev a furat mai multe bunuri care aparțineau unui zugrav și care muncea în incinta internatului Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu din Carei, iar în data de 13 decembrie un elev de la Școala Generală nr. 3 a furat din secretariatul școlii un plic cu 110 lei în interior ce aparțineau secretarei școlii.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE