More


  Woco PSC Rom / Următorii paşi pentru un viitor plin de succes

  - Advertisement -

  MODIFICAT

  Au trecut cinci ani. Parcă a fost ieri când firma Woco şi-a deschis porţile în Carei într-o hală de 1500 m2 şi a iniţiat primii paşi pentru a deveni un jucător de bază pe piaţa muncii din judeţul Satu Mare.

  După o dezvoltare mai lentă, în 2015 s-a prins avânt şi s-a început cu implementarea în masă a proiectelor noi. Firma şi-a mutat sediul din Carei în Satu Mare, crescând şi suprafaţa de producţie de la 1500 la 12.000 de m2. A crescut implicit şi numărul de angajaţi de la 120 la 350 de persoane.

  CSP_7786

  Azi continuăm angajările pentru a putea realiza implementarea tehnologiilor şi proceselor noi care sunt în dezvoltare. Prin reajustarea strategiei Grupului Woco, fabrica din Satu Mare a devenit responsabilă pentru producerea pieselor din cauciuc şi spumă poliuretanică pentru piaţa europeană. Acest lucru înseamnă că toate investiţiile care se vor face pentru aceste grupe de produse se vor implementa în România. Cinci ani înseamnă o perioadă lungă în viaţa unei companii, cu perioade bune sau mai puţin bune, dar tot ce ştim astăzi despre proiecte şi piaţă ne arată că dezvoltarea fabricii din România va fi susţinută în continuare.

  CSP_7846

  Cu această ocazie mulţumim tuturor angajaţilor pentru efortul profesional depus care a contribuit la dezvoltarea firmei Woco la nivelul de astăzi. Le dorim sănătate, fericire, împliniri. Să nu uităm de familiile colegilor noştri cărora le dorim tuturor sănătate, fericire în 2017.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img