Accident grav la Satu Mareaccident11

Neacordarea priorității de trecere pietonilor a fost cauza unui accident rutier produs ieri dimineață în municipiul Satu Mare.

În dimineața zilei de 02.02.2017, în jurul orei 07.00, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier la intersecția bulevardului Cloșca cu strada Magnoliei.

Din cercetări, a rezultat că un conducător auto de 68 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul proprietate personală pe bulevardul Cloșca, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat grav o femeie de 70 ani, din Satu Mare, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Victima a fost transportată la Urgențe cu o ambulanță SMURD și, după ce a fost consultată, s-a decis internarea acesteia la Secția Ortopedie a Spitalului Județean.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii în cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts