More


  Acţiuni pentru combaterea accidentelor

  - Advertisement -

  Poliţiştii rutieri sătmăreni au acţionat și în cursul zilei de marţi, 07.02.a.c., pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora. Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii au aplicat 72 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte suma de 11 000 de lei.

  Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 5 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare. Abaterile care au generat suspendarea dreptului de a conduce au constat în efectuarea de manevre neregulamentare de depășire, neacordarea priorității de trecere pietonilor și depășirea limitei de viteză. De asemenea, au fost constatate două infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice:

  În data de 07.02.2017, la ora 12:30, polițiștii Postului de Poliţie Micula, au identificat pe raza comunei un tânăr de 23 de ani din localitate, care a condus un autoturism deși nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. I s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

  Patrula mixtă a Secției Rurale Tășnad, formată dintr-un polițist și un jandarm, a identificat marţi în trafic, în localitatea Dobra, un conducător auto de 45 de ani din localitate, care s-a urcat la volanul unui autoturism deși avea permisul de conducere anulat încă din anul 2013. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană, având permisul de conducere anulat “.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img