More


  Aeroportul Satu Mare ar trebui să negocieze și cu alte companii

  - Advertisement -

  Rynair

  Fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, a atras atenția ieri, în cadrul ședinței CJ, că Aeroportul Satu Mare ar trebui să poarte negocieri și cu alte companii low-cost, cum ar fi Blue Air sau Ryanair în vederea înființării unor noi curse internaționale. Acesta a mai adăugat că reprezentanții Aeroportului Baia Mare fac acest lucru.

  După cum se știe, în momentul de față de pe Aeroportul Satu Mare există o singură cursă internațională, cea înspre Londra, înființată de Wizz Air. Se mai vehiculează că până în toamnă vor mai fi înființate curse spre Londra, dar și spre Paris. Tot cu aceeași ocazie, Ștef a cerut actualei conduceri CJ să discute cu reprezentanții TAROM pentru a nu dezavantaja Aeroportul Satu Mare, în sensul că în noul program de vară nu există niciun zbor cu înnoptare.

  Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a spus că motivul oficial pentru care TAROM a mutat cursele de noapte de la Satu Mare este faptul că Romatsa a rămas cu doar trei oameni și nu pot asigura curse mai multe. Pataki a mai spus că actualul orar TAROM este mult mai prost pentru sătmăreni decât cel din urmă cu 6 luni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img