More


  Amenzi, amenzi, amenzi

  - Advertisement -

  La sfârșitul săptămânii, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului.

  Pentru neregulile depistate în trafic poliţiştii au aplicat 210 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte suma de 34 000 de lei.

  Ca măsură complementară, poliţiştii au reținut pentru defecțiuni tehnice, constatate cu sprijinul specialiștilor RAR, 3 certificate de înmatriculare și au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce, 12 permise de conducere pentru abateri ca: depășirea limitei de viteză, efectuarea de manevre neregulamentare de depășire, consum de alcool la volan și neacordarea priorității de trecere pietonilor.

  Exemplu:

  Poliţiştii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat în data de 03.02.2017 un autoturism condus pe DN 19 cu viteză excesivă.

  La volan a fost identificat un bărbat de 42 de ani din Timișoara, care a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, în localitatea Moftinu Mic, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 135 km/h.

  Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.305 lei, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img