More


  Apel pentru ajutorul a opt copii rămași pe drumuri în urma unui incendiu

  - Advertisement -

  Apel-umanitar-casa

  Sătmărenii cu suflet mare pot ajuta familia cu nouă copii care și-a pierdut mezinul în urma unui incendiu produs săptămâna trecută la Pomi. Pe lângă faptul că a luat viața celui mai mic dintre frățiori, focul a distrus și casa acestei familii, astfel că, acum, cei zece membri ai familiei dorm sub cerul liber sau pe unde apucă.

  Asociația ”Satul de Lut”, cu sediul în comuna Pomi, se implică și îi îndeamnă pe sătmăreni să ajute familia greu-încercată să își reconstruiască locuinţa cât de repede.

  Asociația dorește să strângă fondurile sau materialele de construcție pentru refacerea locuinței, să ofere un minim de confort pentru toți cei 10 membri ai familiei, adăugând și câteva fotografii cu imaginile dezastrului rămas în urma incendiului devastator. ”Cu ajutorul vostru, va fi refăcută complet. Cei 8 copii sa aibă spațiu suficient si sa existe siguranța ca acest eveniment teribil nu se va mai repeta. Așteptam donațiile voastre in continuare si va multumim pentru implicare”, se arată într-un anunț mobilizator al Asociației ”Casa de Lut”.

  RO45UGBI0000342005969RN, deschis la Garanti Bank este contul in lei in care se pot face donatiile pentru refacerea casei din localitatea Pomi. ”Vă rugăm să specificaţi că donaţia este pentru familia Miclăuş. Pe saptamana viitoare vom avea si cont in euro, sunt donatori si din strainatate”, mai spun membrii Asociației.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img