More


  APM continuă campania de informare Compost la Satu Mare

  - Advertisement -

  apm

  Agenţia pentru Protecţia Mediului, reprezentată de Elisabeta Bekessy-director executiv şi consilierul Florin Boldan, împreună cu cei şase voluntari ecologi de la Colegiul Naţional Ioan Slavici însoţiţi de Monica Pădurean- profesor de biologie, au continuat vineri 3 februarie 2017, campania de promovare a programului COMPOST la supermarketul Dedeman, ocazie cu care, la solicitarea cetăţenilor, a fost prezentată o instalaţie de compostare.

  Voluntarii au purtat un dialog cu cetăţenii şi au împărţit 230 de fluturaşi, ca sursă de informaţii legată de posibilitatea implicării în compostarea deşeurilor verzi provenite din gospodării, respectiv de a intra în posesia unei instalaţii asemănătoare celei prezentate odată cu demararea programului, asigurată, cu titlu gratuit, de către Primăria Municipiului Satu Mare.

  Dorinţa voluntarilor ecologi pentru a munci în beneficiul comunităţii este incontestabilă, de la o campanie la alta ei constată că munca şi efortul lor nu sunt de prisos deoarece interesul şi deschiderea cetăţenilor la dialog cu tinerii este din ce în ce mai mare. Următoarea campanie va avea loc la supermarketul Kaufland.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img