More


  Artă pentru artă, tineri și talent

  - Advertisement -

  poza 16

  Asociația Rotaract Club Satu Mare, așa cum ne-a obișnuit, a venit din nou în fața sătmărenilor cu un proiect de suflet. Reprezentanții asociației au organizat un eveniment care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru a susține performanța în rândul tinerilor talentați din Satu Mare.

  Evenimentul caritabil şi-a propus să pună în valoare diferite tipuri de artă, de la cea vizuală până la muzica cvartetului Filarmonicii „Dinu Lipatti”. Punctul central al evenimentului l-a reprezentat echipa de caricaturiști, condusă de sătmăreanul care a fondat-o, Ioan de Moisa. Aceștia au realizat caricaturi pentru vizitatorii doritori, în schimbul unei donații, lucru care a stârnit o atmosferă plină de veselie printre cei prezenți. Așadar, zâmbetele și bucuria au fost punctele forte ale întregii seri.

  Pe lângă caricaturiști, la eveniment au mai fost prezenți șapte elevi talentați ai Liceului de Arte care au pictat sub privirile vizitatorilor, aceștia din urmă având posibilitatea ca, la sfârșitul evenimentului, să plece acasă cu un tablou, în schimbul unei donații. Nu puțini au fost cei fascinați de talentul tinerilor artiști, plecând astfel acasă cu câte un tablou din cele mai frumoase.

  Organizatorii au pregătit și o cabină fotografică cu fotografii la minut, care a fost un alt punct de distracție și zâmbete pentru cei prezenți. De asemenea, cei care și-au dorit o seară mai liniștită au avut ocazia să admire frumusețea artei în timp ce degustau din cele mai bune vinuri sătmărene.|

  Suma de bani adunată, alături de alte sume oferite ca donație în cadrul evenimentului vor fi folosite pentru acordarea unei burse sub formă de obiecte de studiu unei eleve a Liceului de Arte, extrem de talentată dar cu o situație socială și o stare de sănătate care îi consumă resursele necesare exprimării talentului.

  Evenimentul s-a desfășurat aseară, în incinta Filarmonicii ”Dinu Lipatti”, începând cu ora 18.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img