More  Asociația Mondială a Artiștilor Fotografi Maghiari a expus la Castelul Karolyi

  carei1

  Sâmbătă, 4 februarie 2017, de la ora 16.00 în sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi a avut loc vernisajul expoziției de fotografie a Asociației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari, desfășurată în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică.

  Clubul Foto„Vasile Vénig László” Carei organizează acest eveniment în fiecare an, la Carei, în primul week-end al lunii februarie.

  Fotografiile expuse în cadrul expoziției au mai poposit la Budapesta, București, dar și în numeroase orașe din Slovacia, respectiv Ungaria.

  Asociația Mondială a Artiștilor Fotografi Maghiari sărbătorește anul acesta cincisprezece ani de la înființare.

  În cadrul manifestării culturale a luat cuvântul Bikvalvi Zsolt, vicepreședinte al Clubul Foto „Vasile Vénig László” din Carei.

  Acesta a adresat celor prezenți câteva cuvinte din partea fotoclubului careian, dar a transmis și gânduri din partea Asociației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari.

  Clubul Foto „Vasile Vénig László” din Carei se alătură, prin acest eveniment și prin expoziția de fotografie panoramică a lui Bikfalvi Zsolt, intituată 111°, Festivalului de Fotografie ,,Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”, eveniment al Asociației Euro FotoArt și desfășurat sub înaltul patronaj al Ministerului Culturii din România.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE