Automarfar, reținut de autorități în Vama Halmeuvama-halmeu

Un automărfar a fost reținut în Vama Halmeu, județul Satu Mare, deoarece în cabina acestuia au fost găsite 3.900 ţigarete de contrabandă (195 de pachete). Țigările au fost confiscate iar automărfarul reţinut până la plata amenzii aplicată de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Halmeu.

În data de 17.02.2017, la orele 11:30, în urma controlului efectuat la intrarea în ţară asupra unui automarfar înmatriculat în Slovenia, condus de un cetăţean sârb în vârstă de 56 ani, s-au descoperit ascunse si nedeclarate în diverse locuri ale cabinei cantitatea de 3.900 fire ţigarete (195 de pachete) diverse mărci de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost reţinută în vederea confiscării iar automarfarul a fost reţinut până la plata amenzii, aplicându-se totodată şi o amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 653, alin. 2, din Regulamentul de aplicare a Codului vamal al României aprobat prin H.G. 707/2006 (cu modificările si completările ulterioare).

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts