More  ” Cântă şi încântă de Dragobete” , un festival tot mai apreciat

  dragobete2

  Festivalul Cântă şi încântă de Dragobete a fost foarte apreciat la Satu Mare. Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit, joi seară, un minunat spectacol de muzică populară dedicat zilei iubirii la români, festivalul „Cântă și încântă de Dragobete”, ajuns anul acesta la a III-a ediţie în organizarea Școlii de Arte din Satu Mare. Programul a fost deschis de artiştii invitaţi de la Centrul cultural „Augustin Bena” din Alba Iulia, după care au urmat cursanţii, profesorii şi colaboratorii Şcolii de Arte din Satu Mare.

  dragobete

  După momentele umoristice susţinute de prezentatorul Marius Chiş a urmat recitalul susţinut de grupul IZA din Maramureş, care a întregit astfel o seară de excepţie şi a mulţumit pe deplin spectatorii veniţi în număr mare la Casa Sindicatelor.

  dragobete1

  Organizatorii mulțumesc invitaţilor de la Centrul cultural “Augustin Bena” şi directorului Şcolii de Arte din Alba Iulia, precum şi tuturor celor care şi-au adus aportul la reuşita spectacolului şi îi felicită pe tinerii artişti ai Şcolii de Arte din Satu Mare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE