More


  Cererile pentru locuințele ANL trebuie actualizate

  =

  anl

  Solicitanții locuințelor pentru tineri destinate închirierii construite prin programul Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL), care și-au depus solicitarea până la data de 31 decembrie 2016, sunt invitați să își actualizeze documentele anexate la solicitare, se arată într-o informare făcută de Primăria Satu Mare. Au la dispoziție mai puțin de o săptămână.

  Solicitanții trebuie să dea o declarație pe propria răspundere care să ateste faptul că titularul cererii de locuință și ceilalți membri ai familiei acestuia soț/soție, copii și/sau alte persoane aflate în întreținerea acestuia – nu dețin și/sau nu au deținut o altă locuință în proprietate sau cu chirie, proprietatea statului/municipiului; și să depună o adeverință de la locul de muncă, din care să rezulte faptul că titularul își desfășoară activitatea pe raza municipiului Satu Mare și, acolo unde este cazul, alte documente care să ateste modificările survenite în componența familiei.

  Actualizarea dosarelor se poate face până la finele lunii februarie 2017 iar proiectul de hotărâre privind aprobarea listei de priorități pentru acordarea locuințelor destinate închirierii pentru tineri să fie supus aprobării Consiliului Local în sedința din luna martie 2017. ”În cazul în care nu veţi prezenta documentele solicitate până la data limită menţionată mai sus, dosarul dumneavoastră va fi considerat incomplet și nu va intra în discuţie la stabilirea listei de priorităţi”, se mai arată în documentul respectiv. Cu alte cuvinte, cei care au solicitat locuințe ANL mai au la dispoziție mai puțin de o săptămână pentru a-și reactualiza dosarele. Anunțul a fost făcut de Primăria Satu Mare doar pe site-ul propriu.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img