More    Concurs: Zece ani de UE

    Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, gazda Centrului Europe Direct Transilvania de Nord, lansează concursul „10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”, care este dedicat fotografilor profesionişti şi amatori din regiunea noastră (judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj). Participaţi la www.facebook.com, în perioada 20 februarie-1 mai 2017, pentru a câştiga premiul cel mare – o expoziţie itinerantă la Veliko Târnovo, la partenerii noştri Europe Direct din Bulgaria, cu cheltuielile de transport şi cazare asigurate de către ED Transilvania de Nord. Locul şi data premierii: 9 mai 2017, Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Europei!

    Fiecare participant la concurs poate participa cu 3 imagini care să reprezinte schimbările aduse de aderarea României la Uniunea Europeană în cei 10 ani de la acest moment istoric. Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care surprinde tema concursului, precum şi locaţia care este reprezentată. Descrierea nu va depăşi 20 de cuvinte şi va conţine în mod obligatoriu #10aniROinUE. Apoi imaginile vor fi promovate pe Facebook, pentru a atrage cât mai multe like-uri, atât de către ADR Nord-Vest, cât şi de competitori, care vor invita alte persoane să voteze proiectele.

    Juriul va determina 5 imagini finaliste, pe baza voturilor (aprecierilor) public exprimate pe Facebook şi pe baza unor note (rezultate în urma aplicării unei grile de concurs). Toate cele 5 imagini vor fi expuse în cadrul Zilei Europei în 9 Mai 2017, precum şi în cadrul expoziţiei itinerante în Bulgaria, care va avea loc în vara anului 2017.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE