More  Cu un cocktail Molotov uriaș, la plimbare prin Satu Mare

  cocktail

  Un tânăr inconștient de 26 de ani din comuna Abrămuț, județul Bihor, s-a ales cu autoutilitara indisponibilizată după ce a fost prins transportând ilegal mii de litri de combustibil. Practic, se plimba cu un cocktail Molotov uriaș prin Sătmar.

  Polițiștii structurilor de investigații criminale, ordine publică, rutieră și criminalitate economică din cadrul Poliției Tășnad au desfăşurat în data de 18.02.2017 o acţiune specifică de prevenire şi combatere a activităţilor ilegale în domeniul importului, producerii şi comercializării de produse supuse accizării, pe raza de competență.

  În acest context, pe raza oraşului a fost identificat în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Abrămuț, județul Bihor, care transporta, într-o autoutilitară înmatriculată în Italia, cantitatea de aproximativ 2.700 litri motorină, fără a deţine documente legale și fără a putea proba proveniența acesteia.

  Întreaga cantitate de motorină precum și autoutilitara au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, în cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracţiunii de eliberarea pentru consum, deţinerea în afara unui antrepozit fiscal, transportul inclusiv în regim suspensiv de accize, utilizarea, oferirea spre vânzare sau vânzarea, pe teritoriul României, a produselor energetice sau asimilate acestora din punctul de vedere al nivelului accizelor, nemarcate şi necolorate sau marcate şi colorate necorespunzător, faptă prevăzută de Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE