More  Digul Someșului s-a transformat ieri după amiază în ring de box

  dig

  Mai mulți elevi, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au fost opriți ieri de polițiștii sătmăreni pe când se pregăteau să desfășoare o adevărată bătaie. Totul s-a petrecut pe digul Someșului, în apropierea rampei de urcare de pe bulevardul Transilvania.

  Un număr destul de mare de elevi a fost surprins ieri, de un cititor al cotidianului nostru, în timp ce se împărțea în două tarabe, pregătinduse să susțină fiecare pe unul dintre cei doi bătăuși, fiecare pe favoritul său. Din cele două tabere făceau parte atât fete, căț și băieți de aceași vârstă cu cei care urmau să se bată. Pentru câteva minute digul Someșului s-a transformat într-un câmp de bătălie pentru elevii sătmăreni.

  Din fericire, un echipaj al poliției se afla în apropiere, după ce au fost solicitați să intervină la un caz în apropierea bulevardului Transilvania. Aceștia au intervenit la timp și au reușit să oprească bătaia dintre cei doi, însă nu au putut să îi prindă pe bătăuși, dar nici pe susținătorii lor. Fiind în număr mare, elevii au reușit să se împrăștie și să se facă de negăsit printre blocuri. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, Răducu Silaghi, nu a fost înregistrat ieri nici un apel cu privire la incidentul de pe digul Someșului.

  În mediul online au existat mai multe discuții controversate cu privire la acest incident. Unii sătmăreni vorbesc despre o bătălie planificată pentru bani, între cei doi elevi. Aceași persoană spune că ar exista anumiți oameni care ar antrena elevii pentru a se bate, urmând să câștige bani de pe urma acestora. Astfel că, acest caz nu ar fi primul și probabil nici ultimul de acest gen, între elevii sătmăreni. Totodată, cetățenii municipiului Satu Mare sunt de părere că este necesară amplasarea unor camere video pe digurile Someșului, aceștia amintind de cazul actriței Gabriela Dorgai care a fost violată și ucisă, cu câțiva ani în urmă, pe dig. De asemenea, jafuri, tâlhării sau acte de vandalism s-au desfășurat în același loc cu incidentul petrecut ieri după amiază.

  VIDEO>

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE